Počitnice

Vodice – naselje SRIMA

V mesecu novembru 2019 je OPS KRIM sklenil Altomajsko podgodbo za zakup kapacitet dveh apartmajev za 6 oseb (4+2) v naselju Srima, v bližini mesta Vodice, Republika Hrvaška.

Apartmaja se nahajata neposredno ob morju. Nahajata se v pritličju, imata svoj vhod. dve ločeni spalnici, dnevni prostor s kuhinjo (kuhinja opremljena s posodo), kopalnico z wc-jem, teraso in prostorom pred apartmajem, kjer lahko postavite žar, ležalnike... ipd. Apartmaja sta sodobno opremljena z vsemi pripomočki vključno s pomivalnim strojem, pralnim strojem in klimatsko napravo. V ceni bivanja so zajeti tudi stroški čiščenja apartmaja in čista posteljnina in čiste brisače.

V apartmaju živali niso dovoljene.

Apartmaja bo možno najeti za 7 dni v razpisanem časovnem obdobju, in sicer junij, julij in avgust. Najemi krajši od 7 dni niso mogoči, za najem apartmaja pa bo vsako leto objavljen razpis, kjer bodo natančno navedeni razpisni pogoji in pravila. Prednost pri najemu apartmaja bodo najprej imeli člani OPS KRIM, nato člani PSS. Najem apartmaja za zunanje ne bo mogoč.

Informacije

Prijave sprejemamo na elektronski naslov: pocitnice@ops-krim.si. Obrazec za prijavo je priložen razpisu. Za vse dodatne informacije, morebitne proste termine in druga vprašanja sva vam na voljo 031 517 368 (Sandi) ali 040 266 381 (Snežana).